Flair for innovation

Da brødrene Sven og Kalle overtog Mølballe A/S tilbage i `96, havde virksomheden til huse i et udhus i Søften og beskæftigede blot tre ansatte. Stolte danske håndværkstraditioner, kombineret med et flair for innovation og kreativt materialevalg, har gjort Mølballe A/S til en topmoderne virksomhed beliggende i Fårup.Mølballe A/S har i dag specialværksteder for træ, stål, Corian®, granit og linoleum med professionelle håndværkere, samt maskinkapacitet og lagerfaciliteter fordelt på matriklens 5.600 m2.

Fra limtræ til stål, granit & Corian®

Hos Mølballe A/S er hver møbeldel et mesterværk i sig selv og hver bordplade har en unik udstråling. Vi leverer aldrig to identiske bordplader, fordi vores løsninger er skræddersyet til den enkelte kundes behov.

Vores håndværkere sætter en ære i, at alle bordpladens dele er udskåret, samlet, poleret og tilpasset, så bordpladen lever op til kundens forventninger om det perfekte og eksklusive bad eller køkken.

Unikke bordplader med eksklusivt finish

Hos Mølballe A/S stræber vi efter at skabe unikke og eksklusive bordpladeløsninger, der indfrier kundernes drømme. Det stiller høje krav til vores samarbejdspartnere og vi forventer, at vores leverandører skaffer råmaterialer af højeste kvalitet.

En af vores største udfordringer er at give bordpladen et eksklusivt finish og derfor er grundighed i centrum hos Mølballe A/S. Vores dygtige håndværkere sliber nænsomt og kæler for detaljen, indtil vi opnår den perfekt monterede vask eller de smukt sammenføjede bordplader i unikke kombinationer af massivt træ, natursten, stål, Corian® og Silestone®.

Det unikke køkken

Træ, natursten, stål, Corian® og Silestone® tilfører dit køkken et unikt og eksklusivt udtryk.

​Mølballe bruger kun materialer af den højeste kvalitet og samarbejder med dygtige designere. Derfor er vi altid leveringsdygtige med unikke kvalitetsløsninger, der tilfører dit køkken et eksklusivt finish.

Corian® den skræddersyede løsning

Hos Mølballe A/S skaber vi en bordpladeløsning i Corian®, som er skræddersyet til dit køkken. Med sin lukkede overflade er Corian® til et perfekt og hygiejnisk valg i køkkener.

De mange farvemuligheder kombineret med Corian®s smidighed, gør det muligt at skabe en eksklusiv løsning, der udnytter køkkenrummets muligheder og lever op til dine drømme.

Massivt træ med eksklusivt farvespil

Det massive træs smukke farvespil kan bløde køkkenets hårde flader op og tilføre rummet en indbydende varme. Hos Mølballe A/S bruger vi kun træ af den højeste kvalitet.
Vores dygtige snedkere bearbejder træet med stor omhu, så den færdige bordplade understreger træets naturlige struktur og smukke glød.

Rene linjer med en bordplade i stål

Med en bordplade i stål får du en uforgængeligt løsning, der kan næsten modstå alt. Hos Mølballe A/S tilpasser vores dygtige smede bordpladen efter kundens ønsker og bearbejder stålet, så den færdige bordplade synes at svæve.

Storbychick eller moderne landidyl - en stålbordplade tilfører dit køkken et