Vores mål er at tilbyde inspirerende og kreative bordpladeløsninger skræddersyet efter kundernes drømme​​

Træ, natursten, stål, Corian® og Silestone® tilfører dit køkken et unikt og eksklusivt udtryk.

Mølballe A/S bruger kun materialer af den højeste kvalitet og samarbejder med dygtige designere. Derfor er vi altid leveringsdygtige med unikke kvalitetsløsninger, der tilfører dit køkken et eksklusivt finish.

Corian® den skræddersyede løsning

Hos Mølballe A/S skaber vi en bordpladeløsning i Corian®, som er skræddersyet til dit køkken. Med sin lukkede overflade er Corian® til et perfekt og hygiejnisk valg i køkkener.
De mange farvemuligheder kombineret med Corian®s smidighed, gør det muligt at skabe en eksklusiv løsning, der udnytter køkkenrummets muligheder og lever op til dine drømme

Massivt træ med eksklusivt farvespil

Det massive træs smukke farvespil kan bløde køkkenets hårde flader op og tilføre rummet en indbydende varme. Hos Mølballe A/S bruger vi kun træ af den højeste kvalitet.
Vores dygtige snedkere bearbejder træet med stor omhu, så den færdige bordplade understreger træets naturlige struktur og smukke glød.

Rene linjer med en bordplade i stål

Med en bordplade i stål får du en uforgængeligt løsning, der kan næsten modstå alt. Hos Mølballe A/S tilpasser vores dygtige smede bordpladen efter kundens ønsker og bearbejder stålet, så den færdige bordplade synes at svæve.

Storbychick eller moderne landidyl - en stålbordplade tilfører dit køkken et eksklusivt finish.

Personlighed med Silestone®

En bordplade i Silestone® tilfører dit køkken et eksklusivt finish. Med Silestone®s høje indhold af kvartskrystaller er materialet slidstærkt og den lukkede overflade let at rengøre. Silestone® er derfor et oplagt valg til brug i køkkenet. Mølballe A/S fremstiller eksklusive bordpladeløsninger i Silestone®. Den brede palet af farve- og strukturkombinationer giver mulighed for at understrege din unikke stil i køkkenets design