Vores mål er at tilbyde inspirerende og kreative bordpladeløsninger skræddersyet efter kundernes drømme​​

Nænsom bearbejdet træbordplade

​Hvis man går i lagerhallen på Mølballe A/S er der en dejlig duft af træ. Her lagrer vi eksotisk træ som mahogni, wengé, teak og merbau, men man finder også de klassiske træsorter bøg, ask og eg.

Når vi laver en bordplade hos Mølballe A/S, bliver farven og alderen på hver enkelt stav nøje vurderet af en kyndig medarbejder, så der opstår en elegant balance mellem træets naturlige farvenuancer.

Med fræsning af specialtapper øges limoverfladen mellem træstavene til det dobbelte og tokomponent lim sikrer, at den færdige bordplade har en ekstrem høj styrke.
Efter tørring af pladen bearbejder vores dygtige snedkere træet, så bordpladen tager form og får det eksklusive finish, som kunden kan forvente af produkter fra Mølballe A/S

Vi producerer træbordplader i massivt træ til eksklusive køkkener og badeværelser i hele Danmark, Skandinavien og Tyskland. En kombination af et tæt samarbejde med dygtige designere og indretningsarkitekter og Mølballe A/S’s eget knowhow, har gjort os til en af de ledende leverandører, når det kommer til nytænkning og udvikling af bordplader i massivt træ.

Bæredygtigt træ

Vores indkøber hos Mølballe A/S hjemtager kun bæredygtigt træ af bedste kvalitet. Hos Mølballe A/S bruger vi altid træ fra kontrollerede skovbrug, indkøbt af vores særligt udvalgte samarbejdspartnere. Dermed sikrer vi, at miljøet beskyttes og træet er produceret under bæredygtige forhold