Vores mål er at tilbyde inspirerende og kreative bordpladeløsninger skræddersyet efter kundernes drømme​​

Silestone®s høje indhold af kvartskrystaller giver en smuk udstråling og et naturligt farvespil. Silestone® er et kompositmateriale, der består af 94% ægte kvartskrystaller og farvepigment, som bindes sammen af kunstharpiksen resin. Det betyder, at Silestone® er et hårdt og slidstærkt materiale, der med sin lukkede vand- og smudsafvisende overflade er let at rengøre. Med en Silestone® bordplade fra Mølballe A/S får dit køkken eller bademiljø en eksklusiv løsning med et naturligt strejf.

Silestone® bordplader i mange variationer

Som materiale tilbyder Silestone® en stor variation af udtryk. Med pulveriserede kvartskrystaller får man en ensartet og mættet farveflade, mens kvartskrystaller i forskellige størrelser og nuancer skaber en levende og nistret struktur. Silestone® findes også i et utal af farver strækkende sig fra den dybe pink eller livlige forårsgrønne til de naturlige sort-hvid og brunlige nuancer.
De mange farve- og strukturkombinationer Silestone® har, giver dig mulighed for at understrege et unikt design og fremhæve din personlige stil.

Se Silestone® farver og struktur her

Silestone®

Silestone®s mange udtryk gør materialet eftertragtet til indretningen af det eksklusive køkken- og bademiljø. I tæt samarbejde med talentfulde køkken- og baddesignere skaber Mølballe A/S unikke Silestone® bordplader, der kan gøre dine drømme til virkelighed.