Vores mål er at tilbyde inspirerende og kreative bordpladeløsninger skræddersyet efter kundernes drømme​​

Granit og natursten giver med sine unikke aftegninger og smukke farvespil mulighed for en eksklusiv bordpladeløsning. Med en bordplade i granit og natursten fra Mølballe A/S tilføres dit køkken eller bademiljø eksklusivt finish med et strejf af natur.

Udvalget af natursten hos Mølballe A/S strækker sig fra det slidstærke og hårde granit, til de smukke og sarte sandsten. Derfor kan man vælge præcis den sten, der understreger designet og fremhæver rummets unikke stil. 

Granit og stensbordplader med klasse og personlighed

Stenens naturlige karakteristika understreges af den afsluttende bearbejdning. Derfor kan bordplader i natursten fremstå skinnende blanke med et råt udtryk eller smukt matterede med en silkeblød overflade.

​Hos Mølballe A/S er vi stolte af at levere en kvalitets bordpladeløsning, der realiserer din drøm. Vores dygtige håndværkere har et trænet øje for de små detaljer, der giver bordpladen et unikt og eksklusivt look.​

Bordplader i naturten findes i et væld variationer. Fra den hårde granit med tætte aftegninger til og afdæmpede farvespil, over den kølige hvide marmor med de sporadiske sorte streger, til den bløde sandstens skifer, med indkapslede fossiler. Fra varm sort skifer til snehvidt marmor, med afstikkere til den grønne granit Green fantasy og Rosso Verona med smukke røde marmoreringer