Vores mål er at tilbyde inspirerende og kreative bordpladeløsninger skræddersyet efter kundernes drømme​​

Corian® er et kompositmateriale sammensat af 2/3 naturlige mineraler og 1/3 akryl, samt ikke mindst farvepigment, der bestemmer farven på materialet. Corian® er et hårdt, men smidigt materiale, der har en lukket overflade og er kendetegnet ved sin store holdbarhed.
Med en Corian® bordplade fra Mølballe A/S tilføres dit køkken eller bademiljø lethed og elegance.

Ved berøring føles Corian® varm og blød. Materialet virker lyddæmpende, så der ikke høres høje lyde, når køkkenting eller lignede sættes på bordpladen. Samtidig gør Corian®s lukkede overflade bordpladen til et hygiejnisk valg, da den er let at rengøre.
Bordplader i Corian® giver mulighed for unikke og eksklusive løsninger, der samtidig er lette at holde i dagligdagen. 

Få en skræddersyet bordplade i Corian®

Corian® er et smidigt materiale, der kan bearbejdes til et utal af løsninger.

Materialet kan bøjes, skæres og sættes sammen med næsten usynlige sammenføjninger. Da der tilsættes pigment til materialet, er Corian® tilgængelig i en bredspektret farvepalet fra hvid til sort over rød, gul grøn og blå. Se Corian® farver og struktur.

Corian® kan med andre ord formes helt efter kundens ønske. Fra et minimalistisk hvidt bademiljø til et flamboyant rødt køkken, kun fantasien sætter grænser. Corian®s smidighed gør det muligt at skræddersy en eksklusiv løsning, som udnytter rummets muligheder og er tilpasset kundens specielle ønsker og unikke stil. Bliv inspireret her

Corian® det eksklusive valg​

​Det brede farveudvalg og de mange udformningsmuligheder har gjort Corian® til et eftertragtet materialevalg i indretningen af eksklusive og ofte minimalistisk køkken- og bademiljøer.

Dupont™ sikrer Corian® af den højeste kvalitet og Mølballe A/S’s dygtige håndværkere sikrer, at vores kunder får en let og elegant bordpladeløsning med et eksklusivt finish.

Mølballe A/S var i 2003 medvirkende til at få Corian® til ind på det danske marked, fordi vi med materialet så en mulighed for at levere skræddersyede og eksklusive bordpladeløsninger. Et tæt samarbejde med flere af de mest talentfulde køkken- og baddesignere gør, at vi i dag leverer specialfremstillede bordplader i Corian® til kunder i Danmark og resten af Skandinavien