♦ Reoler

 

Hos Mølballe er vi stolte af at have overtaget ansvaret for det stilrene og enkle reolsystem Spectrum.

Fra efteråret 2014 kan vi med Spectrum i vores sortiment tilbyde vores kunder et funktionelt reolsystem med utallige kombinationsmuligheder.

Det eksklusive reolsystem er designet af Henrik Lehm.

 

Info kontaktpersoner

 

 

spectra-foto-1

 

 

Fancy reol system
 

Forny dit hjem med en smart vægreol, der er lavet i eksklusive materialer og fine detaljer. Med denne reol kan du vælge mellem forkellige træsorter og farver, hvilket giver dig mulighed for at kombinere det på flere måder.

Med dette unikke reolsystem fra Spectrum, kan du skabe nyt liv til dine gamle møbler. Ved fx at anvende valnøddens varme glød kombineret med en hvidlakeret stålramme. Dette smarte system gør det muligt at bygge sin helt egen individuelle reol.

Her får du et produkt i godt håndværk i et enkelt og nordisk design. 

 

 

Smart hylde til Ipad

Få en smart reol, hvor der er plads til Ipad'en.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spectrum-foto-2

 

 

Tv-bord i stilfuldt design

 

Her har du muligheden for at gemme dvd-afspilleren væk bag en flot facade, hvilket både er praktisk og giver et stilfuldt look. Vi har materialer i forskellige farver og størrelser, så der er noget for en hver smag. Som vist på billedet, kan du få lågerne i stof og vi kan lave reolen i træsorter som: Eg, valnød og ask.

 

 

 

 

 

 

 spectrum_088-copy

 

 

 

 

Indbydende Entrémøbel

 

Giv gæsterne et godt indtryk af hjemmet med denne flotte entréreol. Med denne reol har du plads til både hat, jakke og tørklæder uden at den fylder for meget. Hvilket gør det muligt at bruge denne selv i små hjem. Samtidig får du et flot udarbejdet møbel i god kvalitet, som vi gør meget ud af her hos Mølballe.