♦ Eksklusivt bademiljø

 

Find inspiration til dit bderum i vores galleri

 

  

Træ, natursten, Corian® og Silestone® kan give dit bademiljø et eksklusivt og unikt udtryk.
 

Mølballe A/S bruger kun materialer af den højeste kvalitet og samarbejder med dygtige designere.

 

Derfor kan du altid regne med, at vi leverer en unik kvalitets løsning, der tilfører dit bademiljø et eksklusivt finish. 

  

 

 

 

Corian® den skræddersyede løsningSpeciallavet badekar i Corian

Med Corian® kan Mølballe A/S skabe en bordplade skræddersyet i dit badeværelse. Den lukkede og glatte overflade gør Corian® til et perfekt og hygiejnisk valg til bademiljøet.  

 

De mange farvemuligheder kombineret med Corian®s smidighed, gør det muligt at udforme et eksklusivt bademiljø, der udnytter rummets muligheder og lever op til dine unikke ønsker.
 

Mølballe A/S giver mulighed for, at du selv kan designe dine vaske og badekar. Efterfølgende fremstiller vi produkterne i Corian® efter dine specifikationer.

 

 

09_bad

Massivt træ med eksklusivt farvespil

Med det massive træs smukke farvespil blødes bademiljøets hårde flader op og rummet tilføres en indbydende varme. Hos Mølballe A/S bruger vi kun træ af den højeste kvalitet.

Vores dygtige snedkere bearbejder træet med stor omhu, så den færdige bordplade understreger træets naturlige struktur og smukke glød.

 

Personlighed med Silestone®

En bordplade i Silestone® tilfører dit bademiljø et eksklusivt finish. Med Silestone®s høje indhold af kvartskrystaller er materialet slidstærkt og den lukkede overflade let at rengøre. Silestone® er derfor et oplagt valg til brug i dit bademiljø.
Mølballe A/S specialfremstiller eksklusive bordpladeløsninger i Silestone®. Den brede palet af farve- og strukturkombinationer giver mulighed for at understrege din unikke stil i bademiljøets design.

 

 

Granit og natursten i unikke variationer

Granit og natursten giver med sine enestående aftegninger og smukke farvespil mulighed for en eksklusiv bordpladeløsning i dit bademiljø. Med en bordplade i natursten fra Mølballe A/S er du sikret en eksklusiv løsning af højeste kvalitet. Og naturstenens mange ansigter, fra de tætte farvemættede granitmønstre til de blødere marmorerede sandsten, giver dig mulighed for at vælge en sten efter dine unikke ønsker.