♦ Bordplader i stål

Stål bordplade med integreret vask


En bordplade i stål er så godt som uforgængeligt og kan næsten modstå alt. Bordpladens overflade vil med naturligt slid og den rette pleje ældes med ynde og få sine egne karakteristika og unikke patina. Med en bordplade i stål fra Mølballe A/S understreges rummets linjer i al sin enkelhed.

 

I vores specialværksted på Mølballe A/S laver vi eksklusive stålbordplader af 5 og 8mm fladstål. Vores dygtige smede tilpasser bordpladen helt efter kundens ønsker og bearbejder stålet med nænsom afslibning og øje for detaljen. Den færdige bordplade synes næsten at svæve med sin integrerede vask og de enkelte deles usynlige sammenføjningerne.

Materialebeskrivelser: Rustfrit Stål  Sort Glødestål  Kobber og Messing


 

  

 

En stålbordplade med rene linjerBørstet kobber

Hos Mølballe A/S er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan lave i rustfrit stål. Materialet passer med sit industrielle look og skarpe linjer godt til et storbychikt køkken eller det minimalistiske familiekøkken. Men kombinerer man stålets hårdhed med træets naturlige farvetoner, kan der også opstå moderne bondeidyl.

 

Stålets mange kvaliteter har gjort det til et yndet materiale, når der skal fremstilles eksklusive og specialtilpassede bordplader hos Mølballe A/S. I tæt samarbejde med dygtige køkkendesignere søger vi altid at skabe en unik bordpladeløsning, der lever op kundens forventninger og indfri deres køkkendrømme.